Ga naar de kaart of naar het overzicht.

Walstrastate


109_2.jpg
109_3.jpg109_4.jpg
Nessenwei 2
8618 NM, Oosthem
T: 0515-531370
Mobiel: 06-57342590

Beschrijving kamers:
De twee kamers die we voor gasten bestemd hebben, bevinden zich op de eerste verdieping, waar op de overloop een wastafel is met koud water. De sanitaire voorzieningen, douche en WC, zijn op de benedenetage en alleen voor de gasten. De kamers zijn netjes met goede bedden, bedtextiel en handdoeken e.d. zijn ruimschoots aanwezig. Elke kamer heeft een radio/CD-speler. Ook kunt u er koffie of thee zetten.
Het ontbijt wordt geserveerd in de woonkeuken, vanwaaruit u kunt genieten van een weids panorama. A room with a view, waar u ook buiten ontbijttijd om welkom bent voor een drankje en een praatje.
En natuurlijk is er WiFi. Reserveringen minimaal 24 uur van te voren.

Prijzen:
€ 25,00 per persoon per nacht, exclusief € 1,25 toeristenbelasting

Omschrijving locatie:
De boerderij is landelijk gelegen aan een eigen toegangsweg en een doorgaande vaarroute, waar je ook heerlijk kunt vissen en zwemmen.
De omgeving, de rust, de vrijheid, de frisse lucht met het mooie paarlemoeren licht, we delen het graag met onze gasten. En ook uw huisdieren zijn welkom; roken liever niet.

Omgeving:
We wonen echt op het platteland, het dorpje Oosthem ligt, over de weg, op een afstand van drie kilometer, IJlst (de dichstbijzijnde plaats voor een warme maaltijd) op vier, Bolsward en Sneek op acht kilometer. Workum en Hindeloopen weer iets verder. Mooie plaatsen met elk hun eigen karakteristieke stedenschoon en charme. Ook het merengebied, het IJsselmeer, de Waddenzee, u bent er zomaar. En overal mooie fietspaden.

Online reserveren