Ga naar de kaart of naar het overzicht.

Jacobshoeve


88_1.jpg88_2.jpg
88_3.jpg88_4.jpg
Westeinde 10
9079 LJ, Sint Jacobiparochie
T: 0518-491057
Mobiel: 0621606219

Beschrijving kamers:
Onze accommodatie beschikt over 4 kamers, één met een tweepersoonsbed en drie met twee eenpersoons bedden. U hebt de beschikking over een centrale badkamer met douche, toilet en wastafel.

De andere kamers op de begane grond zijn iets luxer en voorzien van eigen sanitair, u kunt gebruik maken van u eigen douche en toilet.

Prijzen:
Vanaf € 26.50

Omschrijving locatie:
Op loopafstand van de waddenzee, aan de rand van het dorp St. Jacobiparochie, ligt de Jacobshoeve. Deze voormalige boerderij uit 1850 is een aantal jaren geleden smaakvol verbouwd tot logement. Er zijn 4 kamers en zes appartementen, waar we in totaal 25 gasten kunnen ontvangen.
Rondom de hoeve kunt u genieten van onze fruittuin met vijver. Kinderen kunnen ongestoord spelen op de zonneweide. De weidse natuur biedt u volop ruimte om actief te recreëren.

Tevens zijn wij startplaats van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.
Op het erf van de hoeve is een koffie- en theeschenkerij. De plek om samen uit de wind van de zon te genieten.

Uw gastvrouw en gastheer Klaske en Douwe Wijbenga verwelkomen u graag in de Jacobshoeve

Omgeving:
Enkele bezienswaardigheden:

Het Jabikspaad
Bij ons kunt u de eerste stempel krijgen van deze beroemde pelgrimsroute die begint in St. Jacobiparochie.
De route staat aangegeven voor zowel fietsers als wandelaars.

Eise Eisinga Planetarium
Het planetarium, een bewegend schaalmodel van ons zonnestelsel, is in de jaren 1774 tot 1781 uitgedacht en vervaardigd door wolkammer Eise Jelteszn Eisinga.

Kanovaren, Fietsen, wandelen
Deze regio is bij uitstek geschikt om zelf te verkennen. Wij beschikken over diverse wandel-, fiets- en kanoroutes voor vele kilometers actieve ontspanning.

Oude kerken op het Bildt
In de kerkroute zijn 5 karakteristieke kerken opgenomen. in één daarvan, de Van Harenskerk te St. Annaparochie, trouwde de schilder Rembrandt van Rijn 1634.

Noord-Friesland buitendijks
Het landschap nabij de zeedijk is uniek. Liefhebbers van natuur teffen hier een vogelparadijs van internationale betekenis aan.


Website: www.jacobshoeve.nl

Online reserveren